Marché & Durbie

Omdat ik na drie opeenvolgende iPhone’s wel eens iets anders wou, en na een teleurstellend experiment met een Windows-phone, heb ik mij door dit beestje laten verleiden.

Het is even wennen en zoeken hoe één en ander in z’n werk gaat, maar na een weekje of zo heb je hem helemaal naar je zin ingesteld en lijkt het wel alsof al die andere operating systems hopeloos verouderd zijn.

Bovendien heeft Android een onvermoed gevoel voor humor… als je gebruik maakt van Google Maps om je naar een welbepaalde locatie te begeleiden. Zo moest ik onlangs naar Grandhan, een deelgemeente van Durbuy. Geen probleem zolang je langs deze kant van de taalgrens blijft, maar eens op weg naar Namur begint Maps het moeilijk te krijgen om plaatsnamen correct uit te spreken. Je hoort dan een dame met een overduidelijk Hollands accent u aanporren om de eerstvolgende uitrit richting Marsjée te nemen. Goed dat het niet de eerste keer is dat ik in die streken vertoef, want dan had ik misschien zitten uitkijken naar een afrit die naar Marseille leidt…

De lol was er nog niet helemaal af, want bij het naderen van Durbuy bleek ik warempel op weg te zijn naar Durbie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: